Partners

New Direction: Foundation for European Reform
http://www.newdirectionfoundation.org

New Direction, opgericht in oktober 2009 in Brussel, is een pan-Europees netwerk van klassiek-liberale en conservatieve denktanks. Libera! is vanaf haar oprichting lid van dit netwerk. New Direction is volledig onafhankelijk in haar werking maar is officieel wel verbonden met de pan-Europese politieke partij AECR.

Stockholm Network
http://www.stockholm-network.org

Het Stockholm Network, opgericht in 1997 in Zweden onder leiding van journaliste Helen Disney, is een overkoepelend forum voor denktanks om onderling ervaringen en best practices uit te wisselen. Libera! is lid van het Stockholm Network sinds haar oprichting in 2009. Het Stockholm Network is actief in 40 Europese landen en regio’s en heeft meer dan 110 aangesloten denktanks. Hiermee is dit het grootste liberale netwerk van Europa.

Atlas Network
http://www.atlasnetwork.org

De Atlas Economic Research Foundation is een Amerikaanse denktank en opleidingsinstituut gevestigd in Washington, D.C. die in 1981 opgericht werd door de libertarische filantroop Antony Fisher. Over de jaren heeft Atlas zich ontpopt tot de belangrijkste leerschool, financier en partner voor denktanks in de wereld. Libera! werd als lid toegelaten in 2011. Het Atlas Network telt momenteel meer dan 400 aangesloten denktanks uit in totaal 84 verschillende landen in de wereld.

European Coalition for Economic Growth
http://www.e-growth.eu

In de lente van 2010 werd de European Coalition for Economic Growth (ECEG) opgericht onder de auspiciën van het Hayek Instituut en het Centrum voor Oostenrijkse Economie, beide gevestigd in Wenen, om alle Europese denktanks een uniform internetplatform aan te bieden om hun publicaties en activiteiten aan te kondigen en met elkaar te kunnen delen. Libera! is lid sinds maart 2012.