25 jan 2023

Tafelgesprek met Fouad Gandoul

0 Reacties

Voortbouwend op het succes van vele jaren, blijft Libera! elke maand een besloten, conviviaal diner met gastspreker in Antwerpen inrichten: de “Diners met A”. Een overzicht van de voorbije edities kan u hier terugvinden.

Op woensdag 1 februari verwelkomen we politicoloog en vaste De Tijd-columnist Fouad Gandoul.

Op 1 maart is Theo Francken aan de beurt, Kamerlid en gewezen federaal staatssecretaris voor migratie.

Welke data en wie?
Woensdag 1 februari 2023: politicoloog Fouad Gandoul
Woensdag 1 maart 2023: Kamerlid Theo Francken, gewezen staatssecretaris voor migratie

Waar en hoe laat?
De diners gaan door in het “RAS/Zuiderterras” (Ernest van Dijckkaai 37, 2000 Antwerpen). De avond start telkens om 19u30 met aperitief, diner om 20u, en de lezing met discussiemoment tijdens de koffie vanaf 21u. Na het officiële luik (22u) kunnen de debatten nog vrij verder gezet worden in de buurt.

Hoeveel?
65 EUR, moet ten laatste op de vrijdag voor het diner op onze rekening staan
Inschrijvingen zijn altijd definitief. No-shows worden niet terugbetaald.

Wat zit er in?
Aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht
plus twee glazen wijn, koffie/thee achteraf en water tijdens de maaltijd

Hoe inschrijven en betalen?
Stortingen gebeuren op het bankrekeningnummer BE76 0016 0690 1895 van Libera! vzw. De plaatsen zijn beperkt. Inschrijvingen worden vrijdag voor het diner afgesloten. Betalingen moeten dan op onze rekening staan.

Deadline?
Inschrijvingen, betalingen en annulaties moeten uiterlijk op de vrijdag voor het diner bij ons binnen zijn. Nadien kunnen we geen wijzigingen aan het aantal deelnemers meer doorgeven aan het restaurant. Nadien kunnen we bijgevolg dan ook geen terugbetalingen doen.

Disclaimer
Indien de voorziene gastspreker zou afzeggen – wat altijd mogelijk is – engageert Libera! zich er toe om een vervanger te voorzien. Het bedrag van de inschrijving dekt in principe de kost van de maaltijd, wat wil zeggen dat Libera! geen terugbetalingen kan doen bij een wijziging van spreker, maar enkel bij een volledige annulatie van het diner.

———-

Libera! is van oordeel dat het politiek-maatschappelijke debat niet enkel gevoerd moet worden in de parlementen en onder beroepspolitici en broodjournalisten, maar opengetrokken moet worden naar de burger.

Daarom organiseert Libera! elke maand een diner met een gastspreker die op een luchtige manier een bepaald politiek of maatschappelijk relevant thema zal aankaarten.

Deze diners moeten een forum zijn voor discussie en conviviale netwerking, en staan open voor personen van alle partijen en beschouwingen.

Vragen of suggesties, ook wat toekomstige sprekers betreft, zijn altijd welkom. Het is de ambitie van Libera! om elke maand zo’n diner te blijven organiseren.

[begin]