19 okt 2021

Aan tafel met Fernand Keuleneer

0 Reacties

Voortbouwend op het succes van vele jaren, blijft Libera! elke maand een besloten, conviviaal diner met gastspreker in Antwerpen inrichten: de “Diners met A”.

Een overzicht van de voorbije edities vindt u hier terug.

Op woensdagavond 3 november ontvangen we de katholiek-conservatieve advocaat Fernand Keuleneer. Op 1 december volgt coronacommissaris Pedro Facon.

Welke data en wie?
Woensdag 3 november 2021: katholiek-conservatief advocaat Fernand Keuleneer
Woensdag 1 december 2021: coronacommissaris Pedro Facon

Waar en hoe laat? 
De diners gaan door in het “RAS/Zuiderterras” (Ernest van Dijckkaai 37, 2000 Antwerpen). De avond start telkens om 19u30 met aperitief, diner om 20u, en de lezing met discussiemoment tijdens de koffie vanaf 21u. Na het officiële luik (22u) kunnen de debatten nog vrij verder gezet worden in de buurt.

Hoeveel?
50 EUR, dit dient steeds op voorhand overgeschreven te worden
(Let op. Cash betalen de avond zelf is niet langer mogelijk. Betaling dient uiterlijk de vrijdag voor het diner op onze rekening te staan. We rekenen 10 EUR administratieve toeslag aan voor kwitantie of late betaling. Inschrijvingen zijn altijd definitief. No-shows worden aangerekend.)

Wat zit er in?
Aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht
plus twee glazen wijn, koffie/thee achteraf en water tijdens de maaltijd

Hoe inschrijven en betalen?
Stortingen gebeuren op het bankrekeningnummer BE76 0016 0690 1895 van Libera! vzw. De plaatsen zijn beperkt, dus snel zijn is de boodschap. Inschrijven via denktank.libera@gmail.com is verplicht. Inschrijvingen worden vrijdag voor het diner afgesloten. Betalingen moeten die vrijdag ook ten laatste op onze rekening staan.

———-

Libera! is van oordeel dat het politiek-maatschappelijke debat niet enkel gevoerd moet worden in de parlementen en onder beroepspolitici en broodjournalisten, maar opengetrokken moet worden naar de burger.

Daarom organiseert Libera! elke maand een diner met een gastspreker die op een luchtige manier een bepaald politiek of maatschappelijk relevant thema zal aankaarten.

Deze diners moeten een forum zijn voor discussie en conviviale netwerking, en staan open voor personen van alle partijen en beschouwingen. 

Vragen of suggesties, ook wat toekomstige sprekers betreft, zijn altijd welkom. Het is de ambitie van Libera! om elke maand zo’n diner te blijven organiseren.

[begin]