12 dec 2019

Tafelen met Derk Jan Eppink

0 Reacties

Op woensdagavond 11 december had Libera! een gespreksavond met Europees Parlementslid Derk Jan Eppink, verkozen voor het Forum voor Democratie van Thierry Baudet. De gespreksavond was een blij weerzien met de oud-journalist die tevens een voormalige laureaat is van onze jaarlijkse Prijs voor de Vrijheid.

De toespraak van Derk Jan Eppink viel uiteen in drie delen: het nieuwe centrale project van de Europese Commissie (“The European Green Deal”), de aankomende conferentie over de toekomst van Europa, en de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten van volgend jaar.

In zijn typische bevlogen stijl doorspekt met veel humor gaf Derk Jan Eppink uitgebreid duiding en commentaar over deze drie belangrijke onderwerpen die het komende jaar de actualiteit zullen beheersen. “MEP” Eppink beantwoordde verder nog verschillende vragen tot grote tevredenheid van de talrijke aanwezigen.

[begin]