14 aug 2019

Bezoek aan tentoonstelling “Pikant!”

0 Reacties

Op vrijdag 20 september 2019 organiseert Libera! een gegidst bezoek aan “Pikant!”, de nieuwe tentoonstelling van The Phoebus Foundation, een project van Prijs voor de Vrijheid-laureaat Fernand Huts. Het bezoek vat aan om 16u in het Waterkasteel van Moorsel. Inschrijven is verplicht. De plaatsen zijn beperkt. Na het bezoek kunnen de liefhebbers nog samen dineren in de buurt. Alle kosten worden ter plaatse verdeeld. Graag cash meebrengen.

OVER DE TENTOONSTELLING
The Phoebus Foundation tovert het Waterkasteel van Moorsel en haar nabije omgeving om tot een adembenemend decor voor een overdaad aan kant, met een hoogstaande selectie van stukken uit binnen- en buitenland, zowel uit privécollecties als musea. Kanten doop- en bruidskledij, spectaculaire avondjurken en kleine schatten versmelten met de grandeur van topwerken van Vlaamse meesters zoals Rubens, Jordaens en Van Dyck. Kom kijken hoe het glimmende koetswerk van vintage auto’s een sensuele wisselwerking vormt met historische korsetten en lingerie; alles ademt luxe, stijl en elegantie. Een gewaagde scenografie laat de rijkdom van kant stralen: een must-see deze zomer.

PROGRAMMA – Vrijdag 20 september 2019
16.00 – 18.00 Private tour doorheen tentoonstelling
18.00 – 20.00 Diner en nakaarten

INSCHRIJVEN
Gelieve u in te schrijven vóór 16 september door aanmelding (via denktank.libera@gmail.com) – Gelet op het beperkt aantal plaatsen, raden we u aan om snel te zijn. Uw deelname dient door Libera! nog bevestigd te worden.

INFORMATIE
Contactpersoon: Kristof Willekens | denktank.libera@gmail.com

LOCATIE
Waterkasteel (Orangerie)
Karel van Croydreef 15, 9310 Moorsel

[begin]