28 jan 2019

Diner met Marc Bossuyt

0 Reacties

Voortbouwend op het succes van vele jaren, blijft Libera! elke maand een besloten, conviviaal diner met gastspreker in Antwerpen inrichten: de “Diners met A”.

Op 25 februari hebben we professor-emeritus Marc Bossuyt te gast, gewezen Commissaris voor de Vluchtelingen en voorzitter van het Grondwettelijk Hof. Op woensdagavond 27 maart ontvangen we dan weer Jan Jambon, gewezen vice-premier voor N-VA. Een overzicht van de voorbije edities kan u op deze webpagina terugvinden.

Welke data en wie?
Maandag 25 februari 2019: Marc Bossuyt, oud-voorzitter Grondwettelijk Hof & oud-Commissaris Vluchtelingen
Woensdag 27 maart 2019: gewezen vice-premier Jan Jambon

Waar en hoe laat? 
Het diner van februari gaat door in de torenzaal van het “RAS/Zuiderterras” (Ernest van Dijckkaai 37, 2000 Antwerpen). Dat van maart gaat door in de dakzaal van restaurant “Jardin Public” (Lodewijk van Berckenlaan 146, 2600 Antwerpen-Berchem). Elke avond start om 19u30 met aperitief, diner om 20u, en de lezing met discussiemoment tijdens de koffie vanaf 21u. Na het officiële luik (22u) kunnen de debatten nog verder gezet worden in de bar van het restaurant. 

Hoeveel?
50 EUR, dit dient steeds op voorhand overgeschreven te worden
(Let op. Cash betalen de avond zelf is niet langer mogelijk. Betaling dient uiterlijk de vrijdag voor het diner op onze rekening te staan. We rekenen 10 EUR administratieve toeslag aan voor kwitantie of late betaling. Inschrijvingen zijn altijd definitief. No-shows worden aangerekend.)

Wat zit er in?
Aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht
plus twee glazen wijn, koffie/thee achteraf en water tijdens de maaltijd

Hoe inschrijven en betalen?
Inschrijven via denktank.libera@gmail.com is verplicht. Stortingen op voorhand gebeuren op het bankrekeningnummer BE76 0016 0690 1895 van Libera! vzw. De plaatsen zijn beperkt, dus snel zijn is de boodschap. 

———-

Libera! is van oordeel dat het politiek-maatschappelijke debat niet enkel gevoerd moet worden in de parlementen en onder beroepspolitici en broodjournalisten, maar opengetrokken moet worden naar de burger.

Daarom organiseert Libera! elke maand een diner met een gastspreker die op een luchtige manier een bepaald politiek of maatschappelijk relevant thema zal aankaarten.

Deze diners moeten een forum zijn voor discussie en conviviale netwerking, en staan open voor personen van alle partijen en beschouwingen. 

Vragen of suggesties, ook wat toekomstige sprekers betreft, zijn altijd welkom. Het is de ambitie van Libera! om elke maand zo’n diner te blijven organiseren.

[begin]