01 mei 2018

Diner met strafpleiter Walter Damen

0 Reacties

Voortbouwend op het succes van vele jaren, blijft Libera! elke maand een besloten, conviviaal diner met gastspreker in Antwerpen inrichten: de “Diners met A”. Deze avonden gaan steeds door in het restaurant “Jardin Public”.

Op 29 mei 2018 verwelkomen we de gekende strafpleiter Walter Damen, tevens voorzitter van Beerschot-Wilrijk.

Een overzicht van alle voorbije edities, met links naar de verslagen, vindt u op deze pagina terug.

Welke data en wie?
Dinsdag 29 mei 2018: strafpleiter Walter Damen
Woensdag 27 juni 2018: Ivan Van de Cloot, hoofdeconoom Itinera Institute

Waar en hoe laat? 
De diners gaan steeds door in de dakzaal van restaurant “Jardin Public” (Lodewijk van Berckenlaan 146, 2600 Antwerpen-Berchem). In de straten rondom het restaurant kan vrij geparkeerd worden. Elke avond start om 19u30 met aperitief, diner om 20u, en de lezing met discussiemoment tijdens de koffie vanaf 21u. Na het officiële luik (rond 22u) kunnen de debatten nog verder gezet worden in de bar van het restaurant. 

Hoeveel?
50 EUR, dit dient steeds op voorhand overgeschreven te worden
Let op. Cash betalen de avond zelf is niet langer mogelijk. Betaling dient uiterlijk de vrijdag voor het diner op onze rekening te staan. We rekenen altijd 10 EUR administratieve toeslag aan voor kwitantie of late betaling. Inschrijvingen zijn altijd definitief. No-shows worden aangerekend.

Wat zit er in?
Aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht
plus twee glazen wijn, koffie/thee achteraf en water tijdens de maaltijd

Hoe inschrijven en betalen?
Inschrijven via denktank.libera@gmail.com is verplicht, ten laatste de vrijdag voor het diner. Stortingen op voorhand gebeuren op bankrekeningnummer BE76 0016 0690 1895 van Libera! vzw. De plaatsen zijn beperkt, dus snel zijn is de boodschap. 

———-

Libera! is van oordeel dat het politiek-maatschappelijke debat niet enkel gevoerd moet worden in de parlementen en onder beroepspolitici en broodjournalisten, maar opengetrokken moet worden naar de burger. Daarom organiseren we sprekersdiners die op een luchtige manier bepaalde politieke of maatschappelijk relevante thema’s aankaarten.

Deze diners moeten een forum zijn voor discussie en conviviale netwerking, en staan open voor personen van alle partijen en beschouwingen. Vragen of suggesties, ook wat toekomstige sprekers betreft, zijn altijd welkom. Het is de ambitie van Libera! om elke maand zo’n diner te blijven

[begin]