25 apr 2017

Diner met Koen Metsu

0 Reacties

Denktank Libera! organiseert elke maand een besloten diner met gastspreker in Antwerpen: de “Diners met A”, telkens in het Berchemse restaurant “Jardin Public”.

Op dinsdag 25 april 2017 hebben we Koen Metsu te gast, de burgemeester van Edegem en voorzitter van de terreurcommissie in het Federaal Parlement.

Later zijn Theodore Dalrymple (10 mei) en het duo Hendrik Vuye-Veerle Wouters (12 juni) aan de beurt.

Een overzicht van alle voorbije edities, met links naar de verslagen, kan u op deze pagina terugvinden.

Welke data en wie?
Dinsdag 25 april 2017: Koen Metsu, voorzitter terreurcommissie Federaal Parlement
Woensdag 10 mei 2017: sociaal criticus Theodore Dalrymple
Maandag 12 juni 2017: Hendrik Vuye en Veerle Wouters, onafhankelijke Kamerleden

Waar en hoe laat? 
De diners gaan steeds door in de dakzaal van restaurant “Jardin Public” (Lodewijk van Berckenlaan 146, 2600 Antwerpen-Berchem). In de straten rondom het restaurant kan vrij geparkeerd worden. Elke avond start om 19u30 met aperitief, diner om 20u, en de lezing met discussiemoment tijdens de koffie vanaf 21u. Na het officiële luik (rond 22u) kunnen de debatten nog verder gezet worden in de bar van het restaurant. 

Hoeveel?
45 EUR op voorhand via overschrijving – betaling moet uiterlijk de vrijdag voor het diner binnen zijn!
60 EUR cash de avond zelf – let op: inschrijvingen zijn definitief, no-shows worden altijd aangerekend!
10 EUR administratieve toeslag voor kwitantie of betaling achteraf
Wat zit er in? Aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht
plus twee glazen wijn, koffie/thee achteraf en water tijdens de maaltijd

Hoe inschrijven en betalen?
Inschrijven via denktank.libera@gmail.com is verplicht, ten laatste de vrijdag voor het diner. Stortingen op voorhand gebeuren op bankrekeningnummer BE76 0016 0690 1895 van Libera! vzw. De avond zelf kan eventueel ook cash betaald worden. De plaatsen zijn beperkt, dus snel zijn is de boodschap. 

———-

Libera! is van oordeel dat het politiek-maatschappelijke debat niet enkel gevoerd moet worden in de parlementen en onder beroepspolitici en broodjournalisten, maar opengetrokken moet worden naar de burger. Daarom organiseren we sprekersdiners die op een luchtige manier bepaalde politieke of maatschappelijk relevante thema’s aankaarten.

Deze diners moeten een forum zijn voor discussie en conviviale netwerking, en staan open voor personen van alle partijen en beschouwingen. Vragen of suggesties, ook wat toekomstige sprekers betreft, zijn altijd welkom. Het is de ambitie van Libera! om elke maand zo’n diner te blijven organiseren.

[begin]