12 dec 2013

Paneldebat: Wat is vrijheid?

0 Comment

Wat Is Vrijheid DebatOp donderdag 12 december 2013 organiseerden het Murray Rothbard Instituut (MRI), Libera! en Liberales een debatavond in het Liberaal Archief in Gent rond het belangrijke thema “Wat is vrijheid?”

De drie respectievelijke voorzitters Lode Cossaer, Boudewijn Bouckaert en Claude Nijs hielden elk een korte voordracht, waarna ze met elkaar in discussie traden. Nadien was er ook nog voldoende ruimte voor kritische vragen uit het publiek en interactie met de talrijk aanwezige liberalen, zowel jong als oud, uit de beweging.

2013-12-12-wat-is-vrijheidDe avond zelf kon men op de verschillende boekenstands ook meer informatie over de drie liberale denktanks vinden. Als afsluiter werd verder ook nog een kleine receptie gehouden. Dit evenement was kenmerkend voor de alsmaar verbeterende relaties tussen de drie grote intellectueel-liberale organisaties van Vlaanderen.

Meer informatie over deze debatavond vindt u hier.
De websites van de drie organisaties kan u hier, hier en hier bezoeken.

[top]